top of page

Praktische informatie

Openingstijden

Vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 

09:30 - 24:00 uur

DSC_0035.JPG
pictorgram_plattegrond_edited.png

Plattegrond

Locatie

De Havendagen Werkendam vinden plaats in en rondom de Biesboschhaven en de Beatrixhaven

 

Vind je weg in de haven!

Havendag plattegrond 2023.jpg

Verkeer

Het hele evenemententerrein is autovrij.  Wij hebben de omwonenden hierover per brief geïnformeerd. We verwachten veel bezoekers, dus het is slim om op de fiets te komen. Fietsen kunnen worden geparkeerd op het terrein van Hakkers B.V. aan Oudsas 11 en langs de Bandijk.  Als je toch met de auto komt, dan wijzen de verkeersregelaars je de weg naar de parkeerplaatsen.  Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd. Het evenemententerrein is bereikbaar via verschillende ingangen, deze zullen door borden worden aangegeven. 

Afsluitingen.png
2023 HDW Reglement.png

Om de verkeersveiligheid en doorstroming tijdens de Havendagen te waarborgen, zullen op zaterdag 1 juli de volgende maatregelen van kracht zijn:

 

  • De volgende wegvakken zijn op zaterdag 1 juli tussen 08.00 uur en 20.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer: Dijkgraaf den Dekkerweg tussen Bolstraat en Vierlinghstraat en Bandijk vanaf restaurant De Waterman richting Sasdijk tot aan het veer. Deze wegvakken zijn bestemd voor het parkeren van auto’s. Na 20.00 uur worden geparkeerde auto’s weggesleept. 

  • De Beatrixhaven, Biesboschhaven Noord, Biesboschhaven Zuid, Sijlweg en Ingenieur Blankenstraat zijn op zaterdag 1 juli van 05.00 uur tot 20.00 uur afgesloten voor verkeer.

  • De Biesbosch, Steurgat en het veer naar Dordrecht zijn bereikbaar via een alternatieve route via industrieterrein Bruine Kilhaven (Leeghwaterstraat en Vierlingstraat). Dit wordt aangegeven met bebording.  

  • Het centrum en het westelijke gedeelte van Werkendam blijven bereikbaar via de Borcharenweg. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de afsluitingen. 

  • Omdat het terrein op zaterdag is afgesloten voor bewoners worden zij  verzocht hun auto’s niet op de openbare weg te parkeren.

bottom of page